Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Brazen

13/01/2022 | Flixfilm

Se Brazen på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Monika Mitchell
Skuespillere: Alyssa Milano, Sam Page, Colleen Wheeler
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Krimiforfatteren Grace Miller har et knivskarpt instinkt for motiver – og hun får brug for al sin ekspertise, da hun skal løse mysteriet om mordet på sin søster.

Brazen havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brazen på YouTube.Se Brazen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brazen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brazen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brazen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brazen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar