Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Brazen

13/01/2022 | Flixfilm

Brazen på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Monika Mitchell
Skuespillere: Alyssa Milano, Sam Page, Malachi Weir
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Krimiforfatteren Grace Miller har et knivskarpt instinkt for motiver – og hun får brug for al sin ekspertise, da hun skal løse mysteriet om mordet på sin søster.

Brazen havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brazen på YouTube.Se Brazen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Brazen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brazen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brazen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brazen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar