Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brazilian Western

Brazilian Western

27/02/2017 | Flixfilm

Se Brazilian Western på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Romance, Western
Instruktør: René Sampaio
Skuespillere: Fabrício Boliveira, Isis Valverde, Felipe Abib, Antonio Calloni
Spilletid: 108 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I dette pulserende drama finder en ung forbryder i 1980'ernes Brasília ud af, at en kriminel fortid kan bringe hans spirende forhold med en smuk pige i fare.

Brazilian Western havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Brazilian Western på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brazilian Western ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brazilian Western stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brazilian Western, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brazilian Western er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar