Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Breach

15/12/2014 | Flixfilm

Breach på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Billy Ray
Skuespillere: Chris Cooper, Ryan Phillippe, Dennis Haysbert
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Arabic, Latin
IMDb-karakter: 7.0

Handling: De unge FBI-ansatte Eric O'Neill opdager, at han er ansat til at udspionere sin chef, som er under mistanke for at sælge hemmeligheder til Sovjetunionen.

Breach havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Breach på YouTube.Se Breach på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Breach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Breach, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Breach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar