Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Breach

15/12/2014 | Flixfilm

Se Breach på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Biography, Crime, Drama, History, Thriller
Instruktør: Billy Ray
Skuespillere: Chris Cooper, Ryan Phillippe, Laura Linney, Caroline Dhavernas
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Arabic, Latin
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: De unge FBI-ansatte Eric O'Neill opdager, at han er ansat til at udspionere sin chef, som er under mistanke for at sælge hemmeligheder til Sovjetunionen.


Se Breach på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBreach havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Breach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Breach herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Breach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar