Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bread, Love and Dreams

Bread, Love and Dreams

21/04/2021 | Flixfilm

Se Bread, Love and Dreams på Netflix

Indspilningsår: 1953
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Luigi Comencini
Skuespillere: Vittorio De Sica, Gina Lollobrigida, Marisa Merlini, Virgilio Riento
Spilletid: 90 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En midaldrende politidirektør bliver sendt til en søvnig landsby, hvor han falder for en populær lokal skønhed – men det gør en af hans generte medarbejdere også.

Bread, Love and Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bread, Love and Dreams på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bread, Love and Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bread, Love and Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bread, Love and Dreams, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bread, Love and Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar