Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Break Up Club

Break Up Club

16/02/2017 | Flixfilm

Se Break Up Club på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Barbara Wong Chun-Chun
Skuespillere: Jaycee Chan, Fiona Sit, Hiro Hayama, Kong Kam
Spilletid: 104 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Instruktøren Chun-Chun Wong blander dokumentar og fiktion samt komedie og drama i denne medrivende film om den første kærlighed.


Se Break Up Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBreak Up Club havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Break Up Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Break Up Club herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Break Up Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Break Up Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar