Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Break Up Club

Break Up Club

16/02/2017 | Flixfilm

Se Break Up Club på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Instruktøren Chun-Chun Wong blander dokumentar og fiktion samt komedie og drama i denne medrivende film om den første kærlighed.

Break Up Club havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Break Up Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Break Up Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Break Up Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Break Up Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Break Up Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar