Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breakfast at Tiffany’s

Breakfast at Tiffany’s

01/03/2020 | Flixfilm

Se Breakfast at Tiffany’s på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Lykkeridderen Holly Golightly indfanges ad den fremadstræbende forfatter Paul Varjak, som flytter ind i hendes bygning med lejen betalt af en velhaverske.


Se Breakfast at Tiffany’s på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBreakfast at Tiffany’s havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Breakfast at Tiffany’s ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Breakfast at Tiffany’s herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Breakfast at Tiffany’s er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breakfast at Tiffany’s stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar