Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breakfast at Tiffany’s

Breakfast at Tiffany’s

01/03/2020 | Flixfilm

Breakfast at Tiffany’s på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Lykkeridderen Holly Golightly indfanges ad den fremadstræbende forfatter Paul Varjak, som flytter ind i hendes bygning med lejen betalt af en velhaverske.Se Breakfast at Tiffany’s på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Breakfast at Tiffany’s havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Breakfast at Tiffany’s på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Breakfast at Tiffany’s ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breakfast at Tiffany’s stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Breakfast at Tiffany’s, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Breakfast at Tiffany’s er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar