Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breakfast of Champions

Breakfast of Champions

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Breakfast of Champions på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktør: Alan Rudolph
Skuespillere: Bruce Willis, Albert Finney, Nick Nolte, Barbara Hershey
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Resumé: Dwayne Hoover er en stenrig autoforhandler, som er elsket af alle. Selv synes han, at livet stinker, og han har ikke de store forhåbninger til, at det bliver bedre.


Se Breakfast of Champions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Breakfast of Champions havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Breakfast of Champions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Breakfast of Champions herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Breakfast of Champions er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breakfast of Champions stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar