Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Breaking Bad’-film lander på Netflix

‘Breaking Bad’-film lander på Netflix

14/02/2019 | Flixfilm

breaking film bad netflix 2019Tilbage i november 2018 blev det afsløret at serie-skaberen Vince Gilligan arbejde på en opfølger til sin ikoniske serie ‘Breaking Bad’. Denne gang som film.

Nu kan det amerikanske medie Deadline afsløre, at ‘Breaking Bad’-filmen, som følger op på historien fra den ikoniske serie får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix.

‘Breaking Bad’-filmen er stadig på et tidligt stadie og kun informationer er sluppet ud, men filmen skulle omhandle Jesse Pinkman (Aaron Paul) og hvad der efterfølgende skete da serien sluttede netop som Jesse fik sin frihed tilbage.

Bryan Cranston, der i serien spillede den altoverskyggende Walter White har også bekræftet filmens eksistens i et interview, men kunne ikke afsløre om hans karakter også ville dukke op i filmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har allerede rettighederne til ‘Breaking Bad’ samt spin-off serien ‘Better Call Saul’ og derfor er det helt naturligt at samarbejdet med produktionsselskabet AMC, som udviklede serien på daværende tidspunkt, udvides, vurderer det amerikanske medie.

LÆS OGSÅ   Bliv deltager i 'Squid Game'

Deadline mener dog, at Netflix og AMC har byttet rolle, så Netflix denne gang får førstehåndsvisningen med ‘Breaking Bad’-filmen. Tidligere har Netflix skulle vente på at AMC har vist serien i USA og derfor kun kunne have premiere på et enkelt afsnit om ugen – som det f.eks. er tilfældet med ‘Better Call Saul’.

Flixfilm følger naturligvis op på historien hvis nye informationer om filmen bliver annonceret.

‘Better Call Saul’ vender i øvrigt tilbage på Netflix senere på året når femte sæson får premiere.

Se ‘Breaking Bad‘ og ‘Better Call Saul‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til ‘Breaking Bad’-film lander på Netflix

  1. Pete - kl. 23:08, 14-02-2019:

    Er spændt på om filmen overhovedet kan leve op til serien. Det er spændende nok at se på hvad der skete med Jesse efterfølgende, meeen er det ikke lidt sent? Altså serien sluttede jo for flere år siden.

Skriv kommentar