Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Breaking Bad spin-off serie; Better Call Saul på Netflix

Breaking Bad spin-off serie; Better Call Saul på Netflix

16/12/2013 | Flixfilm

breaking bad better call saul netflixNetflix og Sony Pictures Television har i dag offentliggjort, at Better Call Saul, den længeventede spin-off-serie af Breaking Bad kommer eksklusivt til alle Netflix-medlemmer i Europa og Latinamerika kort efter tv-premieren i USA i begyndelsen af 2014.

Better Call Saul har Bob Odenkirk i hovedrollen og er skabt af Breaking Bad-skaberen Vince Gilligan. Serien fortæller historien om advokaten Saul Goodman i årene inden han blev advokat for Walter White. Alt lige fra parkeringsbøder til massemord og finansiel svindel – Saul klarer det hele.

“Breaking Bad er bredt anerkendt som en af de bedste tv-oplevelser i disse nye gyldne tider for tv,” siger Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. ”Serien har også vist sig at være utrolig populær blandt Netflix’ medlemmer i hele verden. Den her spin-off fortsætter den stærke historiefortælling.”

“Efter den overvældende succes med Breaking Bad er vi spændte på at fortsætte vores samarbejde med Vince, og også Peter Gould, og vi glæder os over, at fans rundt omkring i verden nu kan stifte endnu bedre bekendtskab med Saul,” siger Steve Mosko, President of Sony Pictures Television.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2024)

I fire år har Breaking Bad, som sluttede på AMC sidst i september i år, fulgt Walter White, en kemilærer, der får konstateret terminal kræft. Han begynder at producere metamfetamin for at kunne forsørge sin familie og ender som en ubarmhjertig narkobaron. Serien har vundet ti Primetime Emmy Awards, herunder for Outstanding Drama Series i 2013 og er anset som en af de bedste dramaserier på tv af anmeldere.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Breaking Bad spin-off serie; Better Call Saul på Netflix

  1. ASKAR ONUS - kl. 17:27, 16-12-2013:

    MEGA OPTUR

Skriv kommentar