Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breaking Bad

Breaking Bad

15/07/2014 | Flixfilm

Se Breaking Bad på Netflix

Indspilningsår: 2008–2013
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Betsy Brandt
Spilletid: 49 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 9.5

Beskrivelse: En naturvidenskabslærer med uhelbredelig kræft producerer og sælger metamfetamin sammen med en tidligere studerende for at sikre sin families fremtid.


Se Breaking Bad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Breaking Bad havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Breaking Bad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Breaking Bad:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Breaking Bad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breaking Bad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar