Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet

Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet

04/06/2021 | Flixfilm

Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Jonathan Clay
Skuespillere: David Attenborough, Elena Bennett, Jason Box
Spilletid: 73 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: David Attenborough og forsker Johan Rockström, undersøger klodens kollaps af biodiversitet, og hvordan vi stadig kan klare os igennem.

Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet på YouTube.Se Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar