Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breaking In

Breaking In

01/01/2020 | Flixfilm

Se Breaking In på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktør: James McTeigue
Skuespillere: Gabrielle Union, Billy Burke, Richard Cabral, Ajiona Alexus
Spilletid: 88 min
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En mor tager fusen på en gruppe røvere, der har kidnappet hendes børn i et befæstet hus.

Breaking In havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Breaking In på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Breaking In ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breaking In stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Breaking In, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Breaking In er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar