Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breaking News in Yuba County

Breaking News in Yuba County

23/10/2021 | Flixfilm

Breaking News in Yuba County på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Tate Taylor
Skuespillere: Allison Janney, Mila Kunis, Regina Hall
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da en utro ægtemand dør af et hjerteanfald, begraver hans forsømte og ensomme kone ham, melder ham savnet og udnytter at være i rampelyset.

Breaking News in Yuba County havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Breaking News in Yuba County på YouTube.Se Breaking News in Yuba County på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Breaking News in Yuba County ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breaking News in Yuba County stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Breaking News in Yuba County, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Breaking News in Yuba County er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar