Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Breaking the Cycle

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Dominick Brascia
Skuespillere: Carlos da Silva, Ryan White, Adam Cox, Stephen Halliday
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.3

Resumé: Fængselsdirektøren for Norges mest humane fængsel tager på rundtur i det amerikanske fængselssystem for at opfordre til en ny tilgang med rehabilitering.


Se Breaking the Cycle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Breaking the Cycle (Sådan brydes cirklen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Breaking the Cycle (Sådan brydes cirklen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Breaking the Cycle herunder:Fra premieredatoen (1. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Breaking the Cycle (Sådan brydes cirklen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Breaking the Cycle stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar