Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breaking the Cycle

Breaking the Cycle

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Breaking the Cycle på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Dominick Brascia
Skuespillere: Carlos da Silva, Ryan White, Adam Cox, Stephen Halliday
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Resumé: Fængselsdirektøren for Norges mest humane fængsel tager på rundtur i det amerikanske fængselssystem for at opfordre til en ny tilgang med rehabilitering.


Se Breaking the Cycle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Breaking the Cycle (Sådan brydes cirklen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Breaking the Cycle (Sådan brydes cirklen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Breaking the Cycle herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Breaking the Cycle (Sådan brydes cirklen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breaking the Cycle stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar