Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breaking the Cycle

Breaking the Cycle

01/12/2017 | Flixfilm

Se Breaking the Cycle på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Tomas Lindh, John Stark
Skuespillere: Christian, Walter Ball, Valentino Dixon, Tor
Spilletid: 58 min
Land: Finland
Sprog: Norwegian, English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Fængselsdirektøren for Norges mest humane fængsel tager på rundtur i det amerikanske fængselssystem for at opfordre til en ny tilgang med rehabilitering.

Breaking the Cycle (Sådan brydes cirklen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Breaking the Cycle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Breaking the Cycle (Sådan brydes cirklen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breaking the Cycle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Breaking the Cycle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Breaking the Cycle (Sådan brydes cirklen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar