Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Breakup Buddies

Breakup Buddies

15/04/2017 | Flixfilm

Se Breakup Buddies på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Hao Ning
Skuespillere: Bo Huang, Zheng Xu, Quan Yuan, Dongyu Zhou
Spilletid: 116 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da en tidligere sanger bliver skilt og bryder sammen, trækker hans bedste ven ham ud af elendigheden og tager ham med på roadtrip for at få ham på benene igen.


Se Breakup Buddies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBreakup Buddies havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Breakup Buddies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Breakup Buddies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Breakup Buddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breakup Buddies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar