Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Breathe

01/11/2020 | Flixfilm

Breathe på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Andy Serkis
Skuespillere: Andrew Garfield, Claire Foy, Hugh Bonneville
Spilletid: 118 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, German, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Robin Cavendish blev lam af polio som 28-årig, men nægter blot at være én, der ikke kan røre sig. Sammen med sin loyale kone, Diana, bliver han talerør for handicappede.

Breathe havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Breathe på YouTube.Se Breathe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Breathe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breathe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Breathe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Breathe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar