Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Breathe

01/11/2020 | Flixfilm

Se Breathe på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Andy Serkis
Skuespillere: Andrew Garfield, Claire Foy, Ed Speleers, Tom Hollander
Spilletid: 118 min
Land: UK
Sprog: English, German, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Robin Cavendish blev lam af polio som 28-årig, men nægter blot at være én, der ikke kan røre sig. Sammen med sin loyale kone, Diana, bliver han talerør for handicappede.Se Breathe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Breathe havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Breathe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Breathe:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Breathe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Breathe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar