Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brené Brown: The Call to Courage

Brené Brown: The Call to Courage

19/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Brené Brown: The Call to Courage på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Brené Brown fortæller med humor og empati, hvad der skal til for at vælge mod i stedet for tryghed i en kultur, der er defineret af knaphed, frygt og usikkerhed.


Se Brené Brown: The Call to Courage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brené Brown: The Call to Courage havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Brené Brown: The Call to Courage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brené Brown: The Call to Courage herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brené Brown: The Call to Courage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brené Brown: The Call to Courage stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar