Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brené Brown: The Call to Courage

Brené Brown: The Call to Courage

19/04/2019 | Flixfilm

Se Brené Brown: The Call to Courage på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Brené Brown fortæller med humor og empati, hvad der skal til for at vælge mod i stedet for tryghed i en kultur, der er defineret af knaphed, frygt og usikkerhed.

Brené Brown: The Call to Courage havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Brené Brown: The Call to Courage på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brené Brown: The Call to Courage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brené Brown: The Call to Courage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brené Brown: The Call to Courage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brené Brown: The Call to Courage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar