Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brewster’s Millions

Brewster’s Millions

05/07/2018 | Flixfilm

Se Brewster’s Millions på Netflix

Indspilningsår: 1984–1988
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Soleil Moon Frye, Sandy, George Gaynes, Cherie Johnson
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En afdanket baseballspiller får besked om, at han har arvet 300 millioner dollars efter sin onkel, men at han skal bruge 30 millioner inden for 30 dage for at få arven.


Se Brewster’s Millions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrewster’s Millions havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brewster’s Millions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brewster’s Millions herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brewster’s Millions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brewster’s Millions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar