Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brewster’s Millions

Brewster’s Millions

05/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Brewster’s Millions på Netflix

Indspilningsår: 1984–1988
Genre: Family, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Soleil Moon Frye, Sandy, George Gaynes, Cherie Johnson
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En afdanket baseballspiller får besked om, at han har arvet 300 millioner dollars efter sin onkel, men at han skal bruge 30 millioner inden for 30 dage for at få arven.


Se Brewster’s Millions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brewster’s Millions havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brewster’s Millions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brewster’s Millions herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brewster’s Millions er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brewster’s Millions stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar