Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brian Banks

Brian Banks

26/06/2021 | Flixfilm

Se Brian Banks på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Tom Shadyac
Skuespillere: Aldis Hodge, Greg Kinnear, Sherri Shepherd
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Løsladt fra fængslet, men fanget af sin prøveløsladelse, forsøger en uretmæssigt dømt football-spiller at rense sit navn og genoptage sin drøm om at spille i NFL.

Brian Banks havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Brian Banks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brian Banks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brian Banks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brian Banks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brian Banks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar