Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers

Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers

21/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Troy Miller
Skuespillere: Brian Regan
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Brian Regan tager genkendelig familiehumor til nye højder, når han taler om brætspil, undertøjselastikker og om at lede efter pølser de helt forkerte steder.


Se Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar