Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers

Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers

21/11/2017 | Flixfilm

Se Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Troy Miller
Skuespillere: Brian Regan
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Brian Regan tager genkendelig familiehumor til nye højder, når han taler om brætspil, undertøjselastikker og om at lede efter pølser de helt forkerte steder.


Se Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrian Regan: Nunchucks and Flamethrowers havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar