Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers

21/11/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Troy Miller
Skuespillere: Brian Regan
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.9

Resumé: Brian Regan tager genkendelig familiehumor til nye højder, når han taler om brætspil, undertøjselastikker og om at lede efter pølser de helt forkerte steder.


Se Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers herunder:Fra premieredatoen (21. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar