Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brian Regan: On the Rocks

Brian Regan: On the Rocks

23/02/2021 | Flixfilm

Se Brian Regan: On the Rocks på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktør: Troy Miller
Skuespillere: Brian Regan
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Brian Regan tackler store emner, der tynger ham, herunder aldring, tid, tvangstanker, rygsække på fly, utaknemmelige heste og rosiner.

Brian Regan: On the Rocks havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Brian Regan: On the Rocks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brian Regan: On the Rocks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brian Regan: On the Rocks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brian Regan: On the Rocks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brian Regan: On the Rocks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar