Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brick Mansions

Brick Mansions

01/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Brick Mansions på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime
Instruktør: Camille Delamarre
Skuespillere: Paul Walker, David Belle, RZA, Goûchy Boy
Spilletid: 90 min
Land: France, Canada, USA
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: En politibetjent infiltrerer et militariseret beboelsesprojekt i Detroit for at hævne sin fars død og få ram på morderen, som også er regerende narkobaron.


Se Brick Mansions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brick Mansions havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brick Mansions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brick Mansions herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brick Mansions er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brick Mansions stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar