Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bride For Rent

Bride For Rent

20/08/2020 | Flixfilm

Se Bride For Rent på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mae Czarina Cruz
Skuespillere: Kim Chiu, Xian Lim, Empoy Marquez, Martin del Rosario
Spilletid: 115 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Rocco bliver nødt til at leje en brud, så han kan få fingre i sine båndlagte midler. Rocky har hårdt brug for et job. Deres ægteskab starter på en løgn, men udvikler sig.


Se Bride For Rent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bride For Rent havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bride For Rent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bride For Rent:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bride For Rent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bride For Rent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar