Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bride Wars

Bride Wars

15/08/2021 | Flixfilm

Se Bride Wars på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Gary Winick
Skuespillere: Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: To gode venner bliver fjender, da de opdager, at deres bryllupper foregår på samme dag på samme drømmested.

Bride Wars havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bride Wars på YouTube.Se Bride Wars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bride Wars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bride Wars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bride Wars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bride Wars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar