Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bridegroom

Bridegroom

23/11/2015 | Flixfilm

Bridegroom på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Linda Bloodworth-Thomason
Skuespillere: Cindy Bitney, David Crone, Jessica Mitchell
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne tidsrelevante dokumentar fortæller historien om Shane Bitney Crone, der erfarer, at han ikke har ægteskabets juridiske beskyttelse, da hans mandlige partner dør.

Bridegroom havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bridegroom på YouTube.Se Bridegroom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bridegroom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bridegroom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bridegroom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bridegroom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar