Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bridesmaids

Bridesmaids

01/12/2020 | Flixfilm

Bridesmaids på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Paul Feig
Skuespillere: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne
Spilletid: 125 min
Land: United States
Sprog: English, Thai, Spanish, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en overkvalificeret bager bliver hendes bedste vens brudepige, ødelægger hun næsten den store dag på grund af konkurrencen med de øvrige brudepiger.

Bridesmaids (Brudepiger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bridesmaids på YouTube.Se Bridesmaids på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bridesmaids (Brudepiger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bridesmaids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bridesmaids, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bridesmaids (Brudepiger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar