Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bridesmaids

Bridesmaids

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Bridesmaids på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Paul Feig
Skuespillere: Kristen Wiig, Terry Crews, Maya Rudolph, Tom Yi
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Da en overkvalificeret bager bliver hendes bedste vens brudepige, ødelægger hun næsten den store dag på grund af konkurrencen med de øvrige brudepiger.


Se Bridesmaids på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bridesmaids (Brudepiger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bridesmaids (Brudepiger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bridesmaids herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bridesmaids (Brudepiger) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bridesmaids stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar