Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Bridgerton’ sæson 2 er optaget færdig

‘Bridgerton’ sæson 2 er optaget færdig

25/11/2021 | Flixfilm

saeson 2 bridgerton netflix

Nu er nedtællingen til den nye sæson af ‘Bridgerton’ for alvor begyndt.

Streamingtjenesten meddeler nemlig, at alle optagelser netop er kommet i hus og der arbejdes intensivt i klipperummet.

Det var skaber og showrunner Chris Van Duse, som på de sociale medier kunne bekræfte nyheden med et billede hvor han krammer hovedrolleindehaverne Jonathan Bailey og Simone Ashley.

Se tweetet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til billedet skriver Chris Van Duse;

“Så stolt af rollebesætningen og produktionsholdet, der har brugt alle deres bedste evner hver eneste dag i dette meget udfordrende år. Samt disse to på dette billede med mig lige her. Ord er ikke nok. Kommer i 2022.” lyder det fra skaberen.

Dermed står det fra at ‘Bridgerton’ sæson 2 kommer i 2022. Hvor langt vi skal ind i det nye år før de nye afsnit får premiere vides dog ikke på nuværende tidspunkt.

‘Bridgerton’, som hylder tidløsheden i varige venskaber, familiers søgen efter deres rette plads og jagten på den slags kærlighed, der overvinder alt, følger Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), den ældste datter i den magtfulde Bridgerton-familie, idet hun gør sin debut på Regency-Londons konkurrenceprægede ægteskabsmarked – i håb om at følge i sine forældres fodspor og finde ægte kærlighed.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i oktober 2023

Serien er skabt af Chris Van Dusen og Shonda Rhimes, der står bag ‘Greys Hvide Verden’ og ‘How To Get Away With Murder’.

Se første sæson af ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar