Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Bridgerton’ sæson 3 + 4 er på vej

‘Bridgerton’ sæson 3 + 4 er på vej

13/04/2021 | Flixfilm

saeson 3 bridgerton saeson 4 netflixFørste sæson ‘Bridgerton’ er den mest sete Netflix-serie nogensinde og derfor gik der kun kort tid inden streamingtjenesten kunne afsløre, at optagelserne til sæson 2 er begyndt.

Men nu slår Netflix fast at serien ikke stopper her: ‘Bridgerton’ får nemlig også en sæson 3 og en sæson 4.

Det bekræfter Netflix i en pressmeddelelse.

De nye sæson vil naturligvis være baseret på tredje og fjerde bog i Julia Quinns populære bogserie – som også var tilfældet med første sæson og den kommende sæson.

Bogserien er i øvrigt på i alt 9 bøger, så der er rigeligt med materiale hvis Netflix ønsker at lave flere sæsoner end de allerede annonceret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix-seriens skaber Shonda Rhimes, der også står bag ‘Greys Hvide Verden’ og ‘How To Get Away With Murder’, udtaler; “Lige siden, at jeg læste Julia Quinns fantastiske ‘Bridgerton’-serie vidste jeg, at historierne ville fortrylle folk i hele verden.”

“Godkendelsen af hele to sæsoner er en stærk tillidserklæring til vores arbejdeog jeg er utrolig taknemmelig for at have partnere så samarbejdsvillige og kreative som Netflix,” lyder det fra Shonda Rhimes.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Frækkere end politiet tillader: Axel F'

‘Bridgerton’, som hylder tidløsheden i varige venskaber, familiers søgen efter deres rette plads og jagten på den slags kærlighed, der overvinder alt, følger Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), den ældste datter i den magtfulde Bridgerton-familie, idet hun gør sin debut på Regency-Londons konkurrenceprægede ægteskabsmarked – i håb om at følge i sine forældres fodspor og finde ægte kærlighed.

Tidligere på måneden blev det afsløret, at den helt store stjerne fra første sæson – Regé-Jean Page – der spillede den eftertragtede ungkarl og rebelske hertug af Hastings, ikke vil medvirke i sæson 2.

Se første sæson af ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar