Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Bridgerton’ vender tilbage med nye afsnit

‘Bridgerton’ vender tilbage med nye afsnit

22/01/2021 | Flixfilm

Bridgerton saeson 2Tidligere på ugen kunne Netflix fortælle, at de havde kommende spændende nyheder om den populær serie ‘Bridgerton’.

I dag kunne streamingtjenesten så afsløre, at en helt ny sæson er på vej, samt at optagelserne af sæson 2 begynder i England til foråret.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse og video, som kan ses nederst i artiklen.

Det er kun lige en måned siden, at første sæson af den romantiske, skandaløse og kvikke serie havde premiere, nærmere bestemt den 25. december 2020, men serien har allerede taget verden med storm.

Mere end 63 millioner husstande forventes, at havde set ‘Bridgerton’ inden de første 28 dage siden premiere er gået. Det gør serien til den femtestørste serie-premiere på Netflix nogensinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Bridgerton’, som hylder tidløsheden i varige venskaber, familiers søgen efter deres rette plads og jagten på den slags kærlighed, der overvinder alt, følger Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), den ældste datter i den magtfulde Bridgerton-familie, idet hun gør sin debut på Regency-Londons konkurrenceprægede ægteskabsmarked – i håb om at følge i sine forældres fodspor og finde ægte kærlighed.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2024)

En dag møder Daphne den eftertragtede og rebelske hertug af Hastings (Regé-Jean Page); en dedikeret ungkarl, der står i høj kurs hos debutanternes mødre. Til trods for at de begge hårdnakket proklamerer, at de ikke er interesseret i noget af det, den anden har at tilbyde, er deres tiltrækning helt unægtelig.

På rollelisten finder man bl.a. Jonathan Bailey (“Anthony Bridgerton”), Nicola Coughlan (“Penelope Featherington”), Claudia Jessie (“Eloise Bridgerton”), Ruby Barker (“Marina Thompson”),Adjoa Andoh (“Lady Danbury”) og Golda Rosheuvel (“Queen Charlotte”).

Serien er skabt af Chris Van Dusen og Shonda Rhimes, der står bag ‘Greys Hvide Verden’ og ‘How To Get Away With Murder’.

Se første sæson af ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar