Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bridgerton

Bridgerton

25/03/2022 | Flixfilm

Bridgerton på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nicola Coughlan, Luke Thompson, Jonathan Bailey
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: De otte tæt forbundne søskende i Bridgerton-familien søger kærligheden og lykken i Londons højere samfundslag. Inspireret at Julia Quinns bestsellerromaner.Se Bridgerton på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bridgerton (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bridgerton på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bridgerton (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bridgerton (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bridgerton, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bridgerton er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Bridgerton

  1. laina - kl. 13:47, 21-02-2022:

    hvornår kommer good doctor 5 sæson på Netflix?

Skriv kommentar