Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bridget Jones: The Edge of Reason

Bridget Jones: The Edge of Reason

17/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Bridget Jones: The Edge of Reason på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Beeban Kidron
Skuespillere: Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, James Faulkner
Spilletid: 108 min
Land: UK, France, Germany, Ireland, USA
Sprog: English, German, Thai
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Denne efterfølger til den populære film begynder, hvor den tidligere single Bridget opdager, at hendes liv med den nye kæreste ikke lever op til forventningerne.


Se Bridget Jones: The Edge of Reason på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bridget Jones: The Edge of Reason herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bridget Jones: The Edge of Reason stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore