Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Bridget Jones: The Edge of Reason

Bridget Jones: The Edge of Reason

15/07/2023 | Flixfilm

Bridget Jones: The Edge of Reason på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Beeban Kidron
Skuespillere: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant
Spilletid: 108 min
Land: United Kingdom, France, Germany, Ireland, United States
Sprog: English, German, Thai
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Denne efterfølger til den populære film begynder, hvor den tidligere single Bridget opdager, at hendes liv med den nye kæreste ikke lever op til forventningerne.Se Bridget Jones: The Edge of Reason på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bridget Jones: The Edge of Reason på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bridget Jones: The Edge of Reason stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bridget Jones: The Edge of Reason, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar