Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bridget Jones: The Edge of Reason

26/07/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Beeban Kidron
Skuespillere: Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, James Faulkner
Spilletid: 108 min
Land: UK, France, Germany, Ireland, USA
Sprog: English, German, Thai
IMDB-bedømmelse: 6.0

Resumé: Denne efterfølger til den populære film begynder, hvor den tidligere single Bridget opdager, at hendes liv med den nye kæreste ikke lever op til forventningerne.


Se Bridget Jones: The Edge of Reason på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bridget Jones: The Edge of Reason herunder:Fra premieredatoen (26. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Bridget Jones: The Edge of Reason stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar