Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bridget Jones: The Edge of Reason

Bridget Jones: The Edge of Reason

17/04/2019 | Flixfilm

Se Bridget Jones: The Edge of Reason på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Beeban Kidron
Skuespillere: Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, James Faulkner
Spilletid: 108 min
Land: UK, France, Germany, Ireland, USA
Sprog: English, German, Thai
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Denne efterfølger til den populære film begynder, hvor den tidligere single Bridget opdager, at hendes liv med den nye kæreste ikke lever op til forventningerne.


Se Bridget Jones: The Edge of Reason på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bridget Jones: The Edge of Reason herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: På randen af fornuft) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bridget Jones: The Edge of Reason stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar