Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bridget Jones’s Diary

Bridget Jones’s Diary

01/01/2021 | Flixfilm

Se Bridget Jones’s Diary på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Beeban Kidron
Skuespillere: Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, James Faulkner
Spilletid: 108 min
Land: UK, France, Germany, Ireland, USA
Sprog: English, German, Thai
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Denne intelligente historie om Bridget Jones' møder med Den-ikke-helt-rigtige og Den-eneste-ene leverer et ucensureret indblik i en kvindes tanker.

Bridget Jones’s Diary havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bridget Jones’s Diary på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bridget Jones’s Diary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bridget Jones’s Diary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bridget Jones’s Diary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bridget Jones’s Diary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar