Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brigade Antigangs

Brigade Antigangs

11/05/2023 | Flixfilm

Brigade Antigangs på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Bernard Borderie
Skuespillere: Robert Hossein, Raymond Pellegrin, Pierre Clémenti
Spilletid: 88 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da en specialenhed arresterer en berygtet bandeleder, kidnapper bandemedlemmerne politichefens bror for at få deres leder tilbage.Se Brigade Antigangs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Brigade Antigangs havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brigade Antigangs på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Brigade Antigangs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brigade Antigangs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brigade Antigangs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brigade Antigangs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar