Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Bright 2’ med Will Smith skrinlagt

‘Bright 2’ med Will Smith skrinlagt

22/04/2022 | Flixfilm

bright 2

Den 700 millioner kroner dyre Netflix-film ‘Bright’ med Will Smith og Joel Edgerton i hovedrollerne havde premiere i 2016 og sparkede film-satsningerne hos streamingtjenesten for alvor igang efter at have hjort sig bemærket med serier som ‘House of Cards’ og ‘Orange is the New Black’.

Den futuristisk krimifilm, som er instrueret af David Ayer (‘Fury’, ‘Suicide Squad’, ‘Training Day’), blev ikke et hit hos anmelderne, men det gjorde den hos Netflix-medlemmerne og streamingtjenesten kunne således i 2018 officielt bekræfte, at en efterfølger var på vej.

‘Bright 2’ lå dog længe og samlede støv og først i 2020 blev det annonceret, at den franske instruktør Louis Leterrier, som tidligere har styret kameraet på ‘The Incredible Hulk’, ‘Now You See Me’, ville afløse David Ayer instruktørstolen.

Det lader dog til at al planlægning har været spildt for det amerikanske medie Bloomberg skriver nemlig at efterfølgeren nu er blevet droppet.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Artiklen fortsætter under annoncen

Mediet skriver, at aflysningen allerede var besluttet inden Will Smiths famøse optræden ved dette års Oscar-uddeling.

Men mellem linjerne antager det, at slaget mod komikeren Chris Rock, som kom med en upassende joke mod Will Smiths kone, Jada Pinkett Smith, under showet, har haft betydning for udfaldet for ‘Bright 2’.

Det var ellers meningen, at Will Smith og Joel Edgerton skulle vende tilbage i hovedrollerne som betjente i en verden hvor mennesker og overnaturlig væsner som orker, elver, alfer og feer lever side om side.

I ‘Bright 2’ skulle historien have bragt betjentene væk fra Los Angeles og ud i verden.

Se ‘Bright‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar