Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Bright 2’ stadig under udvikling

‘Bright 2’ stadig under udvikling

11/01/2020 | Flixfilm

Bright 2 stadig under udviklingKort efter premieren på den milliondyre Netflix-film ‘Bright’ med Will Smith og Joel Edgerton kunne streamingtjenesten afsløre, at den fantasifulde film får en efterfølger.

Her to år efter premieren på den første film, der landede på Netflix Danmark den 22. december 2017, har det været sparsomt med informationer om den kommende to’er, men forleden gav instruktør David Ayer (‘Fury’, ‘Suicide Squad’, ‘Training Day’) en opdatering på produktionen.

– “Den er stadig i produktion”, lød det fra instruktøren til Television Critics Association, “Men vi håber snart på at kunne komme videre i processen.”

‘Bright’ foregår i en verden hvor mennesker og overnaturlig væsner som orker, elver, alfer og feer lever side om side, hvori Will Smith leder politiafdelingen, som håndterer kriminelle handlinger hvori der indgår magi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kunne tyde på, at manuskriptet til efterfølgeren endnu ikke er på plads, men David Ayer åbner for at grave dybere i det magiske univers.

LÆS OGSÅ   12 nye julefilm på Netflix

– “‘Bright 2’ giver os en god muligheder for at udforske verden yderligere. Folk spurgte til dragen, væsnerne, og historie, så tænker at vi vil fokusere mere på universet,” fortæller David Ayer via Slashfilm.

Der er således stadig ingen premieredato på ‘Bright 2’, men både Will Smith og Joel Edgerton har skrevet under på at vende tilbage i den nye film.

Der er dog ingen tvivl om at Netflix har store forventninger til at efterfølgeren bliver en ligeså stor succes som første film, der blev den meste sete originale titel nogensinde på streamingtjenesten og fik mange nye til at tilmelde sig Netflix.Skriv kommentar