Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Bright’ er en kæmpe succes for Netflix

‘Bright’ er en kæmpe succes for Netflix

26/01/2018 | Flixfilm

Den originale Netflix-film ‘Bright’, som følger de to betjente Ward og Jakoby på jagt efter en tryllestav i en futuristisk verden hvor mennesker og overnaturlig væsner som orker, elver, alfer og feer lever side om side, har fået en hård medfart af kritikerne siden premieren den 22. december.

Filmen har blot en score på 26% på filmkritiker-sitet Rotten Tomatoes, hvilket betyder at den har fået stemplet “rådden”.

Man skal som bekendt ikke altid stole blindt på anmeldelser, hvilket Netflix i forbindelse med seneste regnskab kunne sætte en fed streg under.

Reed Hastings, direktør hos Netflix, afslørede nemlig at ‘Bright’ har været en kæmpe succes for streamingtjenesten og den har fået mange nye til at tilmelde sig Netflix.

“I løbet af første måned blev ‘Bright’ vores mest sete originale titel nogensinde,” fastslår Reed Hastings. “Vi er begejstret over hvordan den har klaret sig og har derfor også valgt at investere i en efterfølger – samt yderligere investeringer i originale film.”

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Shirley'

Artiklen fortsætter under annoncen

På Rotten Tomatoes ses det dog også, at 86% af alle “almindelige” filmfans synes om ‘Bright’.

Flixfilm lavede også en anmeldelse af ‘Bright’ da den havde premiere og vores anmelder valgte at kaste tre stjerner efter den. Anmeldelsen kan læses her.

‘Bright’ er den dyreste Netflix-film nogensinde med et budget på mere end $90 millioner dollars. Filmen er lavet af David Ayer (Fury, Suicide Squard) og har stjerneskuespillerne Will Smith og Joel Edgerton i hovedrollen.

Se ‘Bright‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar