Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bright Night

Bright Night

01/07/2016 | Flixfilm

Se Bright Night på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Mystery
Instruktør: Florian Gottschick
Skuespillere: Anna Grisebach, Vladimir Burlakov, Benno Fürmann, Kai Ivo Baulitz
Spilletid: 86 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En weekend i en idyllisk hytte på landet bliver en øvelse i psykologisk spænding for to par takket være chokerende afsløringer om fortiden.


Se Bright Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBright Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bright Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bright Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bright Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bright Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar