Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bright: Samurai Soul

Bright: Samurai Soul

12/10/2021 | Flixfilm

Se Bright: Samurai Soul på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Kyohei Ishiguro
Skuespillere: Simu Liu, Victoria Grace, Fred Mancuso
Spilletid: 80 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: I de tidlige år af Japans Meiji-restauration genforenes et ronin-menneske med en orc-lejemorder for at redde en forældreløs elver fra deres fælles fjende.

Bright: Samurai Soul havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bright: Samurai Soul på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bright: Samurai Soul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bright: Samurai Soul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bright: Samurai Soul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bright: Samurai Soul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar