Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bright: The Music Videos

Bright: The Music Videos

23/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Bright: The Music Videos på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Hør hitsangene fra Will Smiths film Bright med disse musikvideoer af Machine Gun Kelly, Bastille, Logic og Migos and Friends.


Se Bright: The Music Videos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bright: The Music Videos havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bright: The Music Videos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bright: The Music Videos herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bright: The Music Videos er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bright: The Music Videos stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar