Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bright: The Music Videos

Bright: The Music Videos

23/11/2017 | Flixfilm

Se Bright: The Music Videos på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Hør hitsangene fra Will Smiths film Bright med disse musikvideoer af Machine Gun Kelly, Bastille, Logic og Migos and Friends.


Se Bright: The Music Videos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBright: The Music Videos havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bright: The Music Videos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bright: The Music Videos herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bright: The Music Videos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bright: The Music Videos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar