Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bright

22/12/2017 | Flixfilm

Bright på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Fantasy, Thriller
Instruktion: David Ayer
Skuespillere: Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I et L.A. fyldt med racespændinger falder en menneskebetjent og hans ork-partner over en magtfuld genstand og bliver involveret i en profeteret bandekrig.

Bright havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bright på YouTube.Se Bright på Netflix
Læs vores anmeldelse af Bright

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bright ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bright stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bright, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bright er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Bright

  1. Thomas - kl. 02:38, 15-01-2018:

    Fantastisk, rå, flot, og dejlig og en fin balance i replikkerne. Vi har simpelthen brug for en serie, nu vi jeg gå glad i seng og drømme om Orker og langhåret banditter med speciale øre. Og smukke elver piger.

Skriv kommentar