Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bright

22/12/2017 | 1 kommentar

Se Bright på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Fantasy, Thriller
Instruktør: David Ayer
Skuespillere: Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace, Edgar Ramírez
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDB-bedømmelse: 6.4

Resumé: I et L.A. fyldt med racespændinger falder en menneskebetjent og hans ork-partner over en magtfuld genstand og bliver involveret i en profeteret bandekrig.


Se Bright på Netflix


Læs vores anmeldelse af Bright

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bright havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bright ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bright herunder:Fra premieredatoen (22. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Bright er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Bright stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Bright

  1. Thomas - kl. 02:38, 15-01-2018:

    Fantastisk, rå, flot, og dejlig og en fin balance i replikkerne. Vi har simpelthen brug for en serie, nu vi jeg gå glad i seng og drømme om Orker og langhåret banditter med speciale øre. Og smukke elver piger.

    Skriv kommentar

Telmore