Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bright

22/12/2017 | 1 kommentar

Se Bright på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Fantasy, Thriller
Instruktør: David Ayer
Skuespillere: Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace, Edgar Ramírez
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: I et L.A. fyldt med racespændinger falder en menneskebetjent og hans ork-partner over en magtfuld genstand og bliver involveret i en profeteret bandekrig.


Se Bright på Netflix


Læs vores anmeldelse af Bright

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bright havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bright ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bright herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bright er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bright stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Bright

  1. Thomas - kl. 02:38, 15-01-2018:

    Fantastisk, rå, flot, og dejlig og en fin balance i replikkerne. Vi har simpelthen brug for en serie, nu vi jeg gå glad i seng og drømme om Orker og langhåret banditter med speciale øre. Og smukke elver piger.

    Skriv kommentar