Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brighton Rock

Brighton Rock

30/07/2021 | Flixfilm

Brighton Rock på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Rowan Joffe
Skuespillere: Sam Riley, Andrea Riseborough, Helen Mirren
Spilletid: 111 min
Land: United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter at have myrdet en journalist forsøger en manipulerende bandeleder at dække sine spor ved at udnytte en servitrice, som ellers kunne være belastende for ham.

Brighton Rock havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brighton Rock på YouTube.Se Brighton Rock på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brighton Rock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brighton Rock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brighton Rock, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brighton Rock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar