Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brij Mohan Amar Rahe

Brij Mohan Amar Rahe

03/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Brij Mohan Amar Rahe på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Det fungerede godt for Brij Mohan at simulere sin egen død for at flygte fra sit kedelige liv – lige indtil han blev dømt til døden for mordet på sig selv.


Se Brij Mohan Amar Rahe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brij Mohan Amar Rahe havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brij Mohan Amar Rahe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brij Mohan Amar Rahe herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brij Mohan Amar Rahe er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brij Mohan Amar Rahe stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar