Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brij Mohan Amar Rahe

Brij Mohan Amar Rahe

03/08/2018 | Flixfilm

Se Brij Mohan Amar Rahe på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Det fungerede godt for Brij Mohan at simulere sin egen død for at flygte fra sit kedelige liv – lige indtil han blev dømt til døden for mordet på sig selv.


Se Brij Mohan Amar Rahe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrij Mohan Amar Rahe havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brij Mohan Amar Rahe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brij Mohan Amar Rahe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brij Mohan Amar Rahe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brij Mohan Amar Rahe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar