Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brilliant Corners – Barbados

Brilliant Corners – Barbados

12/06/2022 | Flixfilm

Brilliant Corners – Barbados på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Nyd surfingkulturen på Barbados sammen med longboard-mesteren Sam Bleakley i denne dokumentar, hvor lokale legender deler deres lidenskab for havet.

Brilliant Corners – Barbados havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brilliant Corners – Barbados på YouTube.Se Brilliant Corners – Barbados på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brilliant Corners – Barbados ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brilliant Corners – Barbados stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brilliant Corners – Barbados, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brilliant Corners – Barbados er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar