Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brilliant Corners: Ghana

Brilliant Corners: Ghana

18/09/2022 | Flixfilm

Brilliant Corners: Ghana på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Longboard-mesteren Sam Bleakley tager til Ghana for at høre om en lokal surferskolepioner, Highlife-musik og forbindelsen mellem surfing og dans.

Brilliant Corners: Ghana havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brilliant Corners: Ghana på YouTube.Se Brilliant Corners: Ghana på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Brilliant Corners: Ghana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brilliant Corners: Ghana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brilliant Corners: Ghana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brilliant Corners: Ghana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar