Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brilliant Corners – Jamaica

Brilliant Corners – Jamaica

12/06/2022 | Flixfilm

Brilliant Corners – Jamaica på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Oplev Jamaica med surferen Sam Bleakley, mens han dyrker bølgerne på Boston Beach og tonerne af dansemusik med smæk på i denne dokumentarserie.

Brilliant Corners – Jamaica havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brilliant Corners – Jamaica på YouTube.Se Brilliant Corners – Jamaica på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brilliant Corners – Jamaica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brilliant Corners – Jamaica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brilliant Corners – Jamaica, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brilliant Corners – Jamaica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar