Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brilliant Corners: Oman

Brilliant Corners: Oman

04/07/2022 | Flixfilm

Brilliant Corners: Oman på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Longboard-mesteren Sam Bleakley surfer med en ny bølge af lokale og udforsker Omans spændende og komplekse kultur i dette afsnit af dokumentarserien.

Brilliant Corners: Oman havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brilliant Corners: Oman på YouTube.Se Brilliant Corners: Oman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brilliant Corners: Oman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brilliant Corners: Oman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brilliant Corners: Oman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brilliant Corners: Oman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar