Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brilliant Corners: Sierra Leone

Brilliant Corners: Sierra Leone

04/07/2022 | Flixfilm

Brilliant Corners: Sierra Leone på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En tidligere professionel surfer rejser til Sierra Leone for at udforske folket, kysterne og den spirende surferkultur på landets vestlige halvø.

Brilliant Corners: Sierra Leone havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brilliant Corners: Sierra Leone på YouTube.Se Brilliant Corners: Sierra Leone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brilliant Corners: Sierra Leone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brilliant Corners: Sierra Leone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brilliant Corners: Sierra Leone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brilliant Corners: Sierra Leone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar