Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bring It On Again

Bring It On Again

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Bring It On Again på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Damon Santostefano
Skuespillere: Anne Judson-Yager, Bree Turner, Kevin Cooney, Faune Chambers Watkins
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Resumé: Efter at være blevet afvist af skolens cheerleaderhold beslutter en gruppe piger at starte deres eget hold i denne underholdende efterfølger til det originale hit.


Se Bring It On Again på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bring It On Again havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bring It On Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bring It On Again herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bring It On Again er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bring It On Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar