Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bring It On Again

Bring It On Again

01/04/2018 | Flixfilm

Se Bring It On Again på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Damon Santostefano
Skuespillere: Anne Judson-Yager, Bree Turner, Kevin Cooney, Faune Chambers Watkins
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Efter at være blevet afvist af skolens cheerleaderhold beslutter en gruppe piger at starte deres eget hold i denne underholdende efterfølger til det originale hit.


Se Bring It On Again på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBring It On Again havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bring It On Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bring It On Again herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bring It On Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bring It On Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar