Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bring It On: All or Nothing

Bring It On: All or Nothing

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Bring It On: All or Nothing på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Steve Rash
Skuespillere: Hayden Panettiere, Jake McDorman, JoJo Wright, Emme Rylan
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Britney leder cheerleaderholdet og har planer om, at holdet vinder en eftertragtet plads i Rihannas video, men hun må tænke hurtigt, da planen kører af sporet.


Se Bring It On: All or Nothing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bring It On: All or Nothing havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bring It On: All or Nothing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bring It On: All or Nothing herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bring It On: All or Nothing er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bring It On: All or Nothing stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar