Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bring It On: All or Nothing

Bring It On: All or Nothing

01/02/2018 | Flixfilm

Se Bring It On: All or Nothing på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Steve Rash
Skuespillere: Hayden Panettiere, Jake McDorman, JoJo Wright, Emme Rylan
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Britney leder cheerleaderholdet og har planer om, at holdet vinder en eftertragtet plads i Rihannas video, men hun må tænke hurtigt, da planen kører af sporet.

Bring It On: All or Nothing havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bring It On: All or Nothing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bring It On: All or Nothing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bring It On: All or Nothing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bring It On: All or Nothing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bring It On: All or Nothing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar