Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bring It On: Fight to the Finish

Bring It On: Fight to the Finish

04/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Bring It On: Fight to the Finish på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Bille Woodruff
Skuespillere: Christina Milian, Vanessa Born, Gabrielle Dennis, Christopher Shazar
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Linas mor en blevet gift igen, og Lina må vende sig til et nyt liv i rigmandsforstaden Malibu, hvor den nye pige sætter sig for at få skolens cheerleadinghold i form.


Se Bring It On: Fight to the Finish på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bring It On: Fight to the Finish havde premiere på Netflix Danmark den 4. August, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bring It On: Fight to the Finish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bring It On: Fight to the Finish herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bring It On: Fight to the Finish er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bring It On: Fight to the Finish stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore