Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bring It On: Fight to the Finish

Bring It On: Fight to the Finish

10/04/2020 | Flixfilm

Se Bring It On: Fight to the Finish på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Bille Woodruff
Skuespillere: Christina Milian, Vanessa Born, Gabrielle Dennis, War Shazar
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Linas mor en blevet gift igen, og Lina må vende sig til et nyt liv i rigmandsforstaden Malibu, hvor den nye pige sætter sig for at få skolens cheerleadinghold i form.

Bring It On: Fight to the Finish havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se Bring It On: Fight to the Finish på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bring It On: Fight to the Finish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bring It On: Fight to the Finish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bring It On: Fight to the Finish, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bring It On: Fight to the Finish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar